בלבה של כל מהפכה מקנן פחד – מהמהפכה הבאה. בלבו של כל סגפן קפוצה קנאה – בזה המסתגף אף יותר ממנו. חשבתם שטבעונות זה השיא? די, זה לגמרי 2013. קבלו את הפירותנות – אוכלים רק פירות וירקות שלא בושלו:
במשך שנים הייתי טבעונית, אבל יש עוד היבטים מלבד ההרסנות של תעשיית המזון מן החי. גם בטבעונות יש תעשיית ג'אנק ויש אריזות. בעלי חיים מתים גם בגלל רוטב סויה, בשטח שבו מקימים את המפעל ואת מפעל האריזה, ואחר כך גם מטיסים את הבקבוק. זו תעשייה שלא צריכה להתקיים.
מה שנכון נכון. בעלי חיים מתים בגלל רוטב סויה. אגב, גם בגלל סלילת כבישים. או בניית בתים. או שימוש בחשמל. או נסיעה במכונית. או מוצרי פלסטיק. מי יזכה לוותר על אלה ולהיות הנקי ביותר מחטא? מי יצליח to outveg את כל השאר? הרי לכם דוגמא נאה לכוונות הכי טובות שהופכות לאובססיה לטוהר שמשלבת אמונה לוהטת, תשוקה דתית למשמעת וסיגוף וקורטוב רמייה עצמית.